14o

Сьогодні, 23 червня, 24 дітей та студентів які тимчасово мешкають у Калуській громаді, познайомилися ближче з символом української нації, головою Проводу ОУН Степаном Бандерою

  • 2022.06.23 13:46
    • Соціальна сфера
    • Культура
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 261
     Родина будинку сімейного типу з Харківської області та студенти ДНЗ «Сєвєродонецький ВПУ» й Рубіжанського професійного хіміко-технологічний ліцею, які мешкають в одному із закладів освіти, під час зустрічі з міським головою виявили бажання більше дізнатися про історію Прикарпаття. І очільник громади пообіцяв їм цьому посприяти. Ініціативу підхопила начальник Служби у справах дітей Леся Дзундза, яка й організувала важливу поїздку для гостей нашої громади.
   Той, хто відвідує Історико-меморіальний музей Степана Бандери, занурюючись в минуле, усвідомлює та відчуває справжній дух української нації, оте підґрунтя, на якому виросли сьогоднішні захисники України. В очах юні було захоплення та впевненість.
   Також слова подяки сьогодні за підтримку цих дітей для благодійників із Португалії, які надали їм матеріальну допомогу. Адже з лютого місяця, від початку війни студенти жодних надходжень, в тому числі й стипендії, не мали.
Допомагаючи, підтримуючи, йдемо до ПЕРЕМОГИ РАЗОМ!
Інші новини