23o

Сьогодні, 19 грудня, у День Святого Миколая, відбулось урочисте засвічення вогнів головної ялинки нашого міста, на яке завітало чимало калушан та гостей

  • 2021.12.19 19:56
    • Громада
  • 477

З вітальними словами та найщирішими побажаннями до всіх учасників свята звернувся голова Калуської територіальної громади Андрій Найда. Вітаючи всіх присутніх з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами, побажав здоров’я, добробуту, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, здійснення мрій та гарного настрою, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів.

   Маленькі пластуни передали міському голові Вифлеємський вогонь, який є символом віри, доброти та чистоти. Святкове дійство зібрало дітей з батьками, громадський актив міста, завітав на свято і святий Миколай. Завдяки яскравій програмі усі присутні отримали масу позитивних емоцій. Кульмінацією даного заходу було урочисте запалення вогнів на красуні-ялинці під голосні та радісні вигуки малечі. Незабутнім видовищем для всіх учасників дійства став виступ акторів духовного театру "Воскресіння" м. Львів.

    Щирі слова подяки за надану допомогу у технічному забезпеченні дійства народним депутатам України Едуарду Прощуку та Олегу Марусяку. 

Інші новини