5o

Софія Семенюк – лавреат премії імені Дмитра Бахматюка

  • 2023.05.19 16:01
    • Громада
    • Освіта
  • 441

19 травня 2023 року під головуванням заступника міського голови Надії Гуш відбулося засідання комісії для визначення лавреата премії імені Дмитра Бахматюка у 2023 році. Винагорода була заснована у 2018 році для відзначення досягнень випускника за три останні навчальні роки. На розгляд комісії представлено три кандидатури. За підсумками роботи комісії лавреатом стала випускниця Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка Семенюк Софія Ярославівна. Інші кандидати будуть відзначені преміями з нагоди завершення 2022-2023 навчального року.

          Незважаючи на непростий час в історії нашої держави, Софія доклала багато праці для вивчення рідної мови, пізнання України й українського світу через індивідуально-пошукові форми, збагачувала свій інтелектуальний потенціал на засадах українознавства, історії рідного краю та нашої країни. Впродовж двох років поспіль ліцеїстка здобула перемоги у фінальному етапі Міжнародного конкурсу з українознавства, в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

          Софія Семенюк має вагомі успіхи в музичних конкурсах та фестивалях. Вона нагороджена дипломами лауреата міжнародного конкурсу юних бандуристів «Волинський Кобзарик», ІV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу бандурного мистецтва «Кобзарському роду нема переводу».

Випускниця Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка – активна учасниця громадського життя нашої територіальної громади та ліцею. Нагороджена подяками за активну участь у фестивалі-конкурсі «Коляда моїх батьків», проведенні інтерв’ю з мешканцями Калуської громади для проєкту ток-шоу «Я шаную Калуш». Громадська організація UFRA надала Софії іменний сертифікат курсу «ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ».

У своєму закладі учениця ініціювала оновлення частини екскурсійних матеріалів для ліцейної Галереї Памяті, де проводила екскурсії для учнів 5-6 класів, підготувала серію матеріалів з українознавства для ліцейних тематичних ранкових зустрічей. Талановита дівчина була організатором та брала участь у різноманітних мистецьких програмах, які відбувалися у ліцеї («День писемності», конкурс патріотичної пісні, конкурс «Живе слово Кобзаря»,  «Герої не вмирають» - вшанування пам’яті героїв Небесної сотні), флешмобах до Дня рідної мови, Дня здоров’я, акції «Напиши лист солдатові» та багатьох інших. У 2022-2023 навчальному році цікаво організувала роботу ліцейного клубу-академії «Victoria» із проведення інтелектуальних змагань та конкурсів.

Серед особливих досягнень Софії – сертифікати:

  • про успішне закінчення навчального курсу «Школа універсального журналіста» на базі Національного університету «Острозька академія»,
  • про тренінгове навчання у Всеукраїнській школі з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» з модулів громадянської участі, волонтерства, лідерства, цінностей, комунікації, проєктного менеджменту, сталого розвитку, навичок психологічної самодопомоги та стресостійкості та успішне виконання проєкту «Твої звички – їхнє життя».

Щиро вітаємо випускницю 11 класу Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка Софію Семенюк із визнанням та високою нагородою! Бажаємо нових звершень на славу Калуша, Прикарпаття  та України!

Всім випускникам 2022-2023 року бажаємо успішно скласти національний мультипредметний тест, здобути омріяну професію та зробити вагомий внесок у розбудову мирної України!

 

Інші новини