15o

Соціальний проєкт «Мріємо та діємо» крокує старостинськими округами

  • 2023.07.24 10:08
    • Громада
    • Освіта
    • Культура
    • Спорт
  • 185

У громаді продовжуються заходи з цікавого відпочинку для дітей у рамках проєкту «Мріємо та діємо». Проєкт реалізовує міський Центр соціальних служб. До організації активного дозвілля долучений і міський Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На початку тижня організатори працювали із дітьми з Яворівки, Ріп'янки та Мислова.

- Деякі дітки навіть переїжджали з села в село, щоб знову взяти участь в активностях, що були запропоновані Центром «Спорт для всіх» та Калуським міським Центром соціальних служб. Хочемо подякувати керівникам Народних домів за організацію дітей у старостинських округах, — каже директорка міського Центру соціальних служб Галина Дидич.

У середу організатори повторно завітали до Тужилова, де дітки презентували своє домашнє завдання.

- Діти були креативні та сміливі у мріях, — підсумувала Галина Дидич.

Завершувався тиждень заходами у Пійлівському та Копанківському старостинськими округах. Юні мешканці Пійла виявилися згуртованими та талановитими. Зустріли мультидисциплінарну команду піснями та запропонували свої активації. А дітки із Копанок відзначилися дивовижною самоорганізацією та кмітливістю, про це говорили організатори зустрічі: діловод Віра Івасів та в.о керівника Народного дому Катерина Бойко.

На завершення всі учасники отримали традиційні подарунки від БФ ЮНІСЕФ «Партнерство кожній дитині» і домашні завдання до наступної зустрічі.

Як добре влітку! ☀️Можна не лише мріяти про зустріч із друзями, а й перемагати, змагаючись за дружні стосунки!????????

Інші новини