12o

Підопічним калуського терцентру соціального обслуговування роздають актуальні зимові набори

  • 2024.01.17 09:37
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 98

   Зимові набори вже отримали 230 мешканців Калуської громади.

  Допомогу від благодійного фонду «Карітас Івано-Франківськ» розповсюджують працівники територіального центру соціального обслуговування.

  - Наш територіальний центр оперативно відгукнувся на запит БФ «Карітас Івано-Франківськ». Ми сформували списки наших підопічних, які підпадають під критерії благодійників , і вже роздали 230 наборів у старосинських округах і у Калуші. Робота триває, — зазначила директорка територіального центру Надія Рим. Зимові набори роздають одиноким особам, що перебувають на обліку у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги терцентру.

  За умовами благодійників, вік одержувачів має бути більше 60-и років, і розмір пенсії не повинен перевищувати 7083 гривень у місяць. До зимового набору входить ковдра звичайна, ковдра з електричним обігрівом і акумуляторна лампа. Допомогу «Карітас Івано-Франківськ» здійсноює у рамках проєкту «Прихисток, підготовка до зимового періоду, WASH, продовольча безпека, захист, PSS та охорона здоров’я для найбільш уразливих людей похилого віку, які постраждали від конфлікту» за фінансової підтримки Austrian Development Cooperation Caritas Österreich NACHBAR IN NOT.

Інші новини