9o

Sklyanka_lab та Молодіжний простір "PROмолодь" - нові можливості для креативної молоді

  • 2021.03.25 17:52
    • Громада
  • 695
Міжнародний фонд «Відродження» в рамках проєкту “EU4USociety” у співпраці з Європейським Союзом оголошує конкурс “Краудфандінг для соціального підприємництва”.
Мета конкурсу – зміцнити діючі соціальні підприємства, популяризувати соціальне підприємництво та створити позитивну практику залучення соціальними підприємствами коштів спільноти.
Пріоритети конкурсу – залучення коштів громади для підтримки створення нових або розширення діючих соціальних підприємств.
Соціальна складова діяльності підприємства - чітко визначена суспільна проблема, яку вирішує підприємство; дотичність цієї проблеми до наскрізних тематичних пріоритетів фонду “Відродження” – права людини, інклюзія, гендерна рівність, екологічна сталість, європейська інтеграція України, доступ до якісної освіти, громадянська освіта, протидія корупції.
Брати Олег та Денис Кіндрацькі (sklyanka_lab) та ГО "Громадський рух "Корінь"" разом з головним спеціалістом загального відділу виконавчого комітету Калуської міської ради Мар’яною Думенко провели реєстрацію заявок на конкурс проєктів EU4USociety. Теми проектів "Sklyanka.lab - міні-лабораторія очищення Землі" та Молодіжний простір "PROмолодь".
Проект "Sklyanka.lab - міні-лабораторія очищення Землі" передбачає ініціювання зменшення кількості сміття в місті шляхом креативної переробки склотари в предмети побуту та декору; популяризація та розвиток еко-свідомості.
Проект "Молодіжний простір "PROмолодь"" передбачає створення простору для змістовного дозвілля молоді та її залучення до активної громадської діяльності, розвитку волонтерства та реалізації її творчого потенціалу.
Інші новини