10o

Скарбничка перемог спортсменів ДЮСШ управління освіти знову поповнилась

  • 2022.10.31 15:59
    • Спорт
    • Гордість нашої громади
  • 382

На Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування. що відбувався 27-30 жовтня у Чернівцях, орієнтувальники ДЮСШ управління освіти здобули 19 нагород.

У віковій категорії до 14 років на короткій дистанції перемогу здобула Бойсюк Каріна, а другий результат показала Єнкало Оля. На довгій дистанції перемогла Федоришин Каріна, а Єнкало Оля знову стала другою. На подовженій дистанції весь п'єдестал за нашими дівчатами - Федоришин Каріна - 1, Бойсюк Каріна - 2, а Єнкало Оля - 3.

Федоровський Олександр став другим на короткій дистанції у цій же віковій категорії.

14 річна Магас Євгенія здобула перемогу на подовженій дистанції, виступаючи у віковій категорії до 16 років і тим самим виконала норму кандидата в майстри спорту. Смик Зоряна здобула срібло на короткій дистанції і перемогла на подовженій дистанції.

У віковій категорії до 20 років Максим Барчук зайняв другі місця на короткій та довгій дистанціях і переміг на подовженій дистанції. Кецик Олександр посів 3 місце на короткій, друге - на подовженій і перше місце на довгій дистанції.

У ветеранських змаганнях (чоловіки до 45 р) Олег Вінницький став переможцем на короткій дистанції і здобув срібну нагороду на довгій дистанції. Микола Якимечко посів 2 місце на короткій і 3 місце на подовженій дистанції. Щирі вітання нашим орієнтувальникам та їх тренерам Гудак Марії, Якимечко Миколі, Козачинському Олександру та Строчук Галині, які вкотре підтверджують, що калуська школа орієнтування є однією з кращих в Україні.

Також вітаємо 11-річних вихованців ДЮСШ і їх тренера Андрія Телька, які 30 жовтня стали переможцями на футбольному турнірі "Кубок Буковеля". Окрім калушан в цьому турнірі брали участь команди з Києва, Тернополя, Житомира і Хмельницького.

Інші новини