12o

Сьогодні - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

  • 2023.11.09 08:28
    • Актуально
    • Культура
  • 215

 Творити мистецтво – величний дар, що подарований небом!

  Серед нас є когорта талановитих людей, які понад усе прагнуть своїми напрацюваннями збагачувати українську культуру. Щодня невтомно стоять на сторожі наших традицій та утверджують їх для майбутніх поколінь. Своє життя і творчість вони присвятили збереженню безцінних духовних скарбів нашого народу! Не важко здогадатися про кого саме йде мова, звичайно, – це працівники культури і майстри народного мистецтва!

  Люди, які завжди дарують свято іншим, сьогодні відзначають своє – професійне! Не вистачить слів, щоб виразити усю любов та повагу до наших митців! Навіть у часі війни вони не зупиняються. Мистецький тил – надзвичайно надійний та рішучий! Десятки благодійних концертних програм на підтримку ЗСУ, до сліз чутливі постановки, незабутні вистави, вшанування історичної пам’яті, культурний розвиток підростаючого покоління, втілення нових творчих ідей, безкінечний рух вперед, безперечна готовність до нових викликів! За всім цим стоїть непосильна щоденна праця талановитих і творчих людей.

   Дорогі працівники культури і майстри народного мистецтва! Ми знаємо, що найбільша нагорода для кожного із вас – оплески глядачів. Сьогодні, ми аплодуємо вам усією громадою та дякуємо за вашу працю, талант і натхнення! Ми вами пишаємося!

   Калуський міський голова    Андрій Найда

Інші новини