22o

ВІТАЄМО АЛЛУ ТЕРЕЩЕНКО ІЗ ВИСОКОЮ ВІДЗНАКОЮ!

  • 2023.11.10 16:04
    • Культура
  • 170

За сумлінну працю, професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток культури Прикарпаття та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва грамоту Івано-Франківської ОДА отримала директорка КЗ «Палац культури «Мінерал» Калуської міської ради» Алла Терещенко.

Нагородження відбулося сьогодні, 10 листопада, у Івано-Франківському драмтеатрі. Нагороду вручила в. о. начальника управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації Тетяна Лапка.

Алла Феліксівна керує палацом культури «Мінерал» із 2001 року. Зараз там працюють 7 мистецьких народних колективів, 2 зразкові і 3 аматорські. Постійно «жива» і цікава для глядачів сцена палацу культури, а також працює кінозал, кав’ярня, піцерія, музей. Налагоджено співпрацю із громадськими, релігійними організаціями. Заклад постійно оновлюється, впроваджує сучасні напрями роботи. Цього літа він започаткував найбільший у місті табір денного перебування «Мінерленд». 

Алла Феліксівна опікує і концертну залу, яка стала комфортним майданчиком для загальноміських мистецьких і суспільних подій. 

Щиро вітаємо Аллу Феліксівну із високою нагородою! Нехай не згасає енергія і не зникає натхнення працювати на розвиток нашої громади!

Інші новини