10o

Шукайте щастя у родині!

  • 2021.03.19 14:08
    • Соціальна сфера
  • 504

  До Міжнародного Дня Щастя, який відзначають щорічно 20 березня по всьому світу,  Калуським міським  центром   соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 15 березня по 18 березня 2021 року було проведено  серед прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу, практичним психологом  інтерактивний захід на тему: «Я щаслива (вий ) у своїй сім’ ї тому що……». Конкурс відбувся серед 26 вихованців і це було своєрідною оцінкою сімейного виховання та роботи спеціалістів центру.

   Прийміть дитину у родину – це не просто гарне гасло… Це крик кожної дитини-сироти та дитини позбавленої батьківського піклування. У більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Дитина сирота ж позбавлена цієї життєвої підтримки.

 «Без сім’ї немає щастя на землі», - твердить народне українське прислів’я. Ми не уявляємо свого життя без рідних людей, які завжди готові зігріти нас теплом і ласкою, любов’ю, бажанням допомогти й розрадити.  

  Складаємо Подяку батькам, які  взявши на виховання дитину позбавлену батьківського піклування, взяли на себе велику відповідальність за її майбутнє. Зрозуміти, зігріти теплом, любов’ю, ласкою і виховати справжнього громадянина нашого суспільства – основна мета прийомних батьків, батьків – вихователів, адже сімейні стосунки завжди були важливим чинником формування особистості дитини. У сім’ї формується ставлення дитини до самої себе і до оточуючих. Кожна  дитина  має  знати та відчувати, що її люблять, що вона потрібна і в неї є майбутнє, а найголовніше, що вихованці зможуть передати це і своїм власним дітям.

   Вітаємо з Міжнародним Днем Щастя і бажаємо  відчувати його кожному! Нехай кожен день ваш буде щасливим!!!

Інші новини