18o

Щотижневий дайджест цікавих можливостей для громади на теми залучення фінансів на розвиток села та молоді від міжнародних грантових програм (33-й тиждень)

  • 2021.08.25 08:08
    • Громада
  • 233
Щотижневий дайджест цікавих можливостей для громади на теми залучення фінансів на розвиток села та молоді від міжнародних грантових програм.
 
Зверніть увагу, що ці програми не мають відношення до грантів від компанії “Ґудвеллі Україна”. Компанія пропонує консультаційну підтримку в заповненні заявок, щоб ваш проект був написаний добре і мав більші шанси на отримання фінансування для його реалізації. Якщо однією з умов отримання гранту по якійсь з програм у переліку є залучення співфінансування - можете розраховувати на допомогу компанії.
 
Дайджест можливостей (33-й тиждень)
 
№1: Проєкт Освіторія&Deltahost з технологічної підтримки шкіл "Прокачай школу"
Короткий опис:
Протягом 2021 року 12 шкіл отримають технологічні подарунки від Deltahost. Це може бути інтерактивна дошка, ноутбук, планшет чи інший корисний інструмент для навчання. Загальний кошторис подарунку для однієї школи - 30 тисяч гривень.
 Дедлайн: приймаємо анкети до грудня 2021 року.
 
№2: Набір на проєктний хакатон в Карпатах
8, 9, 10 та 11 вересня на високогір’ї Карпат зберуться щонайменше 20 проектних команд, щоб  потужну синергію змін перетворити на реальні проєкти, на які зможуть залучити фінансування. Ми даємо унікальний шанс прокачати свої навички з написання проєктів, надихнутись прикладами інших та знайти нові ресурсні знайомства. 
 Відібрані команди отримають детальну програму. Місія «Карітас-Спес Україна» забезпечує проживання, харчування та відшкодовує транспортні витрати.
Актуально до: 25.08.21 
 
№3: Реєстрація на другий набір сертифікаційної програми «Управління охороною здоров’я»
Якщо ви працюєте у сфері охорони здоров’я та бажаєте удосконалити свої навички, здобути нові знання, дізнатися, як можна розвиватися самим та заклад, в якому ви працюєте у зв’язку з новою медичною реформою? Тоді ця програма для вас!
З 29 вересня по 10 грудня 2021 року двічі на тиждень (щоп’ятниці та щосуботи) ви разом з колегами з інших регіонів України у супроводі провідних фахівців Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна будете опановувати сучасні підходи до управління закладами охорони здоров’я на заняттях з фінансів, маркетингу, менеджменту, медичного права, стратегічного управління, HRу, лідерства. Після успішного завершення програми кожен учасник отримає сертифікат. Заняття за програмою будуть проходити онлайн.
Актуально до: 20.09.21
 Більше інформації на сторінці Facebook: https://www.facebook.com/groups/kbs.healthcare.management/?ref=share
 
№4: Фінанси креативу — навчальна програма
Навчальна програма «Фінанси креативу» прагне підвищити компетентності фінансового управління бізнесом / організацією представників креативних індустрій. Сторінка програми: https://info.ppv.net.ua/finance-for-creatives/
 Ви можете подаватися на програму, якщо:
є представником бізнесу креативних індустрій зі сталою командою 3+ людини (як найманими працівниками, так і залученими через договори ЦПХ / ФОП, повна або неповна занятість);
є членом організації громадянського суспільства, які працюють у сфері креативних індустрій і своєю роботою генерують грошові потоки;
є працівником установи культури, що вже монетизує або планують монетизувати свою діяльність шляхом створення та надання додаткових продуктів та послуг.
 
№5: Грантова програма «Експертно-навчальний центр з питань сільських інновацій» від European Commission
Мета програми - сприяти сталому, збалансованому та інклюзивному розвитку сільських територій, реалізації Європейського зеленого курсу, європейської цифрової стратегії, європейської підтримки соціальних прав сільських районів.
 Пропозиціїдля участі:
Цифрові інновації для сільських громад
Обмін знаннями
Розумні рішеннями, що збільшують доступ до послуг та можливостей інноваційних екосистем.
 Дедлайн: 06.10.2021 р.
 
№6: Молодіжні центри в Україні отримають інтелектуальний грант
Дослідницько-освітній відділ Молодіжної організації «СТАН» на чолі з культурним медіатором Ярославом Мінкіним допоможе молодіжним центрам та локальним ініціативам, що працюють з молоддю, посилити роль нового покоління в прийнятті рішень.
Представники молодіжних центрів / молодіжних та громадських організацій / молодіжних ініціатив зможуть долучитися до впровадження нової програми «Democracy Defenders in UA» та запросити досвідчених тренерів для пілотування програми у своїй громаді.
 Ініціативи, що працюють з молоддю, отримають від молодіжної організації «СТАН» інтелектуальний грант на:
- застосування методології програми «Democracy Defenders in UA»;
- залучення висококваліфікованих тренерів міжнародного рівня в роботу інституції;
- безкоштовне проведення серії заходів з неформальної освіти для молоді;
- структуровані рекомендації щодо стратегічного розвитку молодіжної ініціативи, залучення нових цільових груп та просування демократичних цінностей.
 
№7: Інститут Політичної Освіти запрошує на навчання старост ОТГ  в рамках проекту «Посилення місцевої демократії»
До участі у навчаннях запрошуються старости ОТГ з усіх регіонів України, які бажають посилити знання щодо своїх повноважень, прав та обов’язків.
ІПО організує два триденні семінари для 2-х груп учасників (по 25 осіб).
Орієнтовна дата навчань – середина жовтня 2021 року, м. Київ.
Актуально до: 29.08.21
Щоб стати учасником навчань достатньо заповнити форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejGS0uTFkM2Qt1eNJaVD2ELLlrgyASUN7HS-CQuDjZHJRCkw/viewform
№8: Навчання для громадських активістів щодо актуальних питань місцевого самоврядування та децентралізаційних процесів
До участі запрошуються громадські активісти з усіх регіонів України, які бажають посилити свої знання у царині місцевого самоврядування для того, щоб сприяти децентралізаційним процесам у своїх регіонах.
Орієнтовна дата навчань – 16-18 вересня 2021 року, м. Київ.
Щоб стати учасником навчань достатньо заповнити форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYdudcofxeSBeG37zOVKqpSnNB_Nyc96eQwIH3rSeEU71R1Q/viewform
Якщо у вас виникнуть питання чи потрібна допомога з написанням проекту та подачею заявки на грант - звертайтесь до фахівця компанії "Гудвеллі Україна" Вікторії за номером: +38(067)-340-35-84 (Пн-Пт, 8:00-16:00)
 
 
 
Інші новини