26o

Щотижневий дайджест цікавих можливостей для громади на теми залучення фінансів на розвиток села та молоді від міжнародних грантових програм

  • 2021.08.05 09:14
    • Громада
  • 361
Програми не мають відношення до грантів від компанії “Ґудвеллі Україна”, однак її працівники пропонують консультаційну підтримку в заповненні заявок, щоб ваш проект був написаний добре і мав більші шанси на отримання фінансування для його реалізації. Якщо однією з умов отримання гранту по якійсь з програм у переліку є залучення співфінансування - можна розраховувати на допомогу компанії.
 
№1: Конкурс «Культура. Спільнота»
Міжнародний фонд «Відродження» в рамках проєкту “EU4USociety” у співпраці з Європейським Союзом оголошує конкурс «Культура. Спільнота».
Мета конкурсу – надати додаткову підтримку ініціативам та проєктам у сфері культури, які здатні залучати кошти від громадян шляхом краудфандінгу.
Пріоритет конкурсу – підтримка культурницьких ініціатив, які залучають кошти громади та мають соціальний вплив.
Учасники конкурсу: До участі у конкурсі запрошуються громадські організації, громадські спілки, благодійні фонди, зареєстровані у будь-якому регіоні України.
КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ: 01.09.2021
 
№2: Конкурс “Цифрові права та інновації в праві”
Мета конкурсу: надати підтримку організаціям громадянського суспільства для захисту прав людини в умовах поширення використання цифрових технологій
Учасники конкурсу: громадські організації, спілки, асоціації, товариства та інші об’єднання, зареєстровані відповідно до українського законодавства як неприбуткові або благодійні організації.
Лот 1. Цифрові права
Пріоритети:
  1. Підвищення обізнаності користувачів цифрових сервісів щодо захисту приватності
  2. Створення та розвиток інформаційних ресурсів щодо захисту приватності
  3. Посилення національних механізмів захисту приватності з урахуванням стандартів Європейського Союзу та Ради Європи
  4. Просування поваги до прав людини / приватності зокрема в сферах громадського здоров’я, безпеки і правопорядку
  5. Аналіз та експертна підтримка державних структур у дотриманні принципів прав людини / права на приватність при впровадженні технічних рішень.
Лот 2. Технологічні інновації в праві
Пріоритети:
Розробка, підтримка та впровадження технологічних рішень щодо:
  • комунікації, взаємодії та підзвітності інституцій сектору цивільної безпеки та системи правосуддя;
  • розширення доступу до правосуддя, зокрема для вразливих соціальних груп.
КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ: 15.09.2021
 
???? Якщо у вас виникнуть питання чи потрібна допомога з написанням проекту та подачею заявки на грант - звертайтесь до нашого фахівця Вікторії за номером: +38(067)-340-35-84 (Пн-Пт, 8:00-16:00)
 
Інші новини