0o

Щодо консультування та надання допомоги в організації процесу виробництва з метою збереження та зміцнення економіки України

  • 2022.06.03 08:51
    • Громада
    • Економіка
  • 270

З початку бойових дій на території України Державною службою України з питань праці було започатковано проект надання консультативної підтримки суб’єктам господарювання, які вимушені тимчасово припинити свою діяльність на окремих територіях нашої держави, де внаслідок збройної агресії ведуться активні бойові дії, та переїхали до більш безпечних місць.

Першим кроком стала консультаційна підтримка підприємств, які перемістили своє виробництво у більш безпечні регіони України. Реалізація цього проекта підтвердила свою ефективність, понад 3 тисячі суб’єктів господарювання вже скористалися фаховою підтримкою спеціалістів Держпраці.

Проте війна створила проблеми не тільки релокованим підприємствам, сотні роботодавців намагаються відновити свою діяльність в умовах воєнного стану.

В межах проекту усі роботодавці, що мають потребу і виявили бажання, працівниками Держпраці в межах компетенції надається необхідна фахова консультаційна допомога з широкого спектру питань, зокрема з питань організації трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг тощо.

Звернутися за допомогою і отримати її у зручній формі може кожен суб’єкт господарювання, що здійснює свою діяльність на території України.

Відповіді на найбільш запитувані питання, що надходять до Управління Держпраці в Івано-Франківській області, розміщені на сайті у рубриці «Новини» та «Запитання – відповіді» за посиланням: https://if.dsp.gov.ua/

Якщо не знайшли відповідь або немає технічної можливості скористатися сайтом, ви можете скористатися сервісом «інтерактивний інспектор»:

– заповнити форму для отримання роз’яснень:

– зателефонувати за номером +380995261134

– електронною поштою: nagliad_if_ua@ukr.net

А також, можна перейти за покликанням http://pratsia.in.ua/ ( Інформаційний портал) і залишити заявку у відповідному розділі на отримання консультативної допомоги.

До надання консультацій залучаються кваліфіковані спеціалісти, чим гарантована організація роботи відповідно до законодавства.

 

Інші новини