12o

Що молодь знає про себе?

  • 2023.03.06 15:20
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 255

         У час гібридної війни, коли ворог намагається руйнувати не тільки міста і села, а й свідомість підростаючого покоління важливим моментом є організація та проведення відкритих діалогів з молоддю.

         Саме це завдання стояло перед фахівцями із соціальної роботи Калуського міського центру соціальних служб, які завдяки реалізації проєкту «СПІЛЬНО. Соціальні послуги», що впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW), відвідали старшокласників Студінківської гімназії, Тужилівського та Голинського ліцеїв, та обговорили чим живе молодь, які переживання і пріоритети, як справляються зі стресами та на що витрачають вільний від навчання час. Інтерактивні зустрічі відбуваються з елементами гри, що дає змогу відкритися та розслабитися. Старшокласники із задоволенням взяли участь у заходах і чекають продовження.

Нагадуємо, що у нашій громаді працює Калуська мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства, за контактним телефоном: 0676003146 або за адресою: вул. Пушкіна 9а, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA та БФ "Батерфлай".

Інші новини