8o

Школа проєктного та грантового менеджменту

  • 2023.09.19 13:49
    • Громада
    • Економіка
  • 124

У межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», який реалізується ПРООН за підтримки уряду Великої Британії, впродовж трьох днів представники управління економічного розвитку міста міської ради взяли участь у регіональному тренінгу «Школа проєктного та грантового менеджменту». Захід проходив на базі «Промприлад. Реновація», що у м. Івано – Франківську.

  

Мета тренінгової програми: Підвищення спроможності представників органів влади, неурядових організацій та бізнесу з розробки впровадження проєктів, пошуку партнерів та зміцнення партнерств, залучення донорів та фінансової підтримки.

Ці три дні були надзвичайно насиченими. Учасники тренінгу здобули не лише безцінний практичний досвід у написанні проєктів , але й нові знайомства та величезний заряд позитивних емоцій.  Команди-учасниці  працювали над власними  проєктами, які планують в подальшому реалізувати.  Всі ідеї були  цікавими та корисними для інших громад.  Спікери та тренери детально зупинялися на кожному  пункті написання проектів, аналізували помилки та давали цінні  поради.

Тренінги такого типу допомагають підвищити професійну підготовку представників органів влади та конкурентну спроможність громад, посилити їхню стійкість, особливо у воєнний час.

Висловлюємо слова щирої вдячності регіональній координаторці ПРООН Лесі Попелюх за організацію заходу.

Інші новини