31o

Шістьом полеглим Героям у с. Кропивник відкрили меморіал Пам’яті

  • 2023.12.26 15:24
    • Герої не вмирають
  • 255
Лише той народ вартий власної держави, який береже пам‘ять про своїх синів і дочок, що віддали життя за свободу Батьківщини! 
На жаль, ставши на захист рідної Батьківщини, шестеро самовідданих Захисників із Кропивника загинули:
Любомир Фединяк;
Микола Бреславський;
Станіслав Сеник;
Роман Мельник;
Іван Барнич;
Віктор Василів.
Вічна пам'ять та слава усім Героям, які віддали життя за Україну. 
Щоб віддати шану полеглим Героям-односельчанам, увічнити пам‘ять про їх жертовний подвиг громада села згуртувалася та спільними зусиллями облаштували в центрі Кропивника меморіал пам’яті. Допомагали й ті люди, що за кордоном.  
Ідейником є місцевий житель, двоюрідний брат полеглого Героя Івана Барнича - Андрій Коневич. Саме він зініціював створення меморіалу, займався пошуком благодійників, які готові були допомогти. А долучалися і священнослужителі, і підприємці, і всі мешканці громади. 
«Сьогодні ж усі ми прийшли до меморіалу, щоб підтримати родини полеглих воїнів, вклонитися світлій пам’яті Героїв і разом вклонитися та подякувати їм за жертовний подвиг. Дякуємо всій кропивницькій громаді та кожному, хто долучився до такої надважливої справи за небайдужість. Господь нехай віддячить вам сторицею. А пам'ять про наших Героїв буде жити у віках!» - зазначив міський голова Андрій Найда.
Щирі співчуття родинам, які втратили на цій війні найрідніших.
Інші новини