18o

Щастя — це перемога та повернення тата з війни!

  • 2023.03.23 15:50
    • Соціальна сфера
  • 359

Скільки людей – стільки світів, у яких обов’язково є місце для щастя.

Немає такої людини серед нас, яка б не хотіла бути щасливою. Про щастя можна говорити багато адже воно багатогранне і у кожної людини воно своє, причому щастя постійно змінюється в залежності від певного періоду життя людини.  Проведена акція у Калуському ліцеї №7 за підтримки дитячої точки СПІЛЬНО, дала можливість учасникам освітнього процесу поділитись своїм баченням та розумінням власного щастя. І справді, скільки людей, стільки й думок:  для когось – це успіх, повага; для когось – здоров’я, добробут. Хтось щастя розуміє як зустріч з рідними людьми, щирий сміх. Для інших щастя – це повага і любов…  Але в одному сходяться всі: щастя — це перемога , а для частини дітей —  повернення тата з війни.  Це те позитивне,  чого прагне кожна дитина України.

Усі розуміємо, що щастя потрібно шукати, а тепер ще й захищати. Тому  наше щире ДЯКУЮ кожному воїну, який власним життям обороняє наше ЩАСТЯ.

          #Проєкт «СПІЛЬНО. Соціальні послуги»*, впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”.

Інші новини