6o

Про перенесення осінніх канікул в закладах загальної середньої освіти

  • 2022.10.21 10:14
    • Освіта
  • 1138

Повідомляємо, що осінні канікули для учнів закладів загальної середньої освіти Калуської міської територіальної громади розпочнуться 29 жовтня і триватимуть до 6 листопада 2022 року.

   Попередньо передбачалося, що канікули у школах, гімназіях та ліцеях будуть з 22 по 30 жовтня 2022 року. Педагогічні колективи закладів загальної середньої освіти запропонували і прийняли рішення про перенесення канікул на тиждень. Зокрема, за прогнозом наступного тижня, будуть сприятливі для навчання погодні умови. Головною ж причиною такого рішення є прагнення продовжити навчання в очному форматі та забезпечити якісні освітні послуги, поки є така можливість.   

   Інформуємо, що періоди канікул заклади освіти визначають самостійно. Згідно із Законом «Про повну загальну середню освіту», структура і тривалість навчального року, навчального тижня, навчального дня, занять, відпочинку між ними, форми організації освітнього процесу визначаються педагогічною радою закладу освіти. При цьому тривалість канікул у закладах освіти упродовж навчального року не може становити менш як 30 календарних днів. Просимо з розумінням сприйняти зміни. Учням бажаємо добре відпочити під час канікул!

Інші новини