9o

Шановні споживачі послуг КП «Калуська енергетична Компанія»!!!

  • 2022.03.24 13:11
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 561

Ми, в режимі роботи 24/7 робимо все можливе, щоб Ви отримували якісні послуги з водопостачання, водовідведення та теплопостачання.
     Так, з початку війни нами ліквідовано десятки поривів, здійснено сотні планових і позапланових виїздів наших аварійно-ремонтних бригад, забезпечено надійну охорону об’єктів критичної інфраструктури нашого підприємства.
     У зв’язку з цим, кожного дня, працюючи на благо і забезпечуючи спокій громади, ми відчуваємо гостру потребу у своєчасній оплаті наданих Вам послуг. Так, щоденно, не зважаючи на різке подорожчання паливно-мастильних матеріалів їх потрібно регулярно закуповувати, наш автопарк потребує регулярного технічного обслуговування та ремонту. Окремо, нам потрібно розраховуватись за енергоносії і головне – працівникам потрібно вчасно оплачувати заробітню плату, а державі в такий складний час вчасно платити податки, які неодмінно будуть направлені для потреб наших військовий і використані в обороні держави.
     Відтак, розуміючи відповідальність кожного в цей складний час, ми просимо своєчасно розраховуватись за надані послуги з водопостачання, водовідведення та теплопостачання!
    

Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690» від 2 лютого 2022 р. № 85.

     Зміни торкнулися регулюван ня договірних відносин зі споживачами. Задля забезпечення прав усіх категорій споживачів, для тих, які не обрали жодну форму договору з виконавцем послуги, запроваджено публічний договір приєднання про надання послуг з водопостачання та водовідведення (замість письмової форми договору)

 Укладення відповідних договорів відбувається у такий спосіб:

    –тексти публічних договорів зі споживачами, які проживають у багатоквартирних будинках, публікуються на сайті органу місцевого самоврядування або виконавця послуг;

    –договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування співвласники будинку не уклали інший договір з виконавцем комунальних послуг;

    –для власника індивідуального будинку такий договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору він не відмовився від послуги;

    –для переходу на нові договори наявним споживачам не потрібно надавати жодної додаткової інформації або щось робити.

      Детальніше з даною інформацією можна ознайомитись на нашому сайті http://vts.if.ua

     Ми працюємо для Вас і заради Вас! Разом до перемоги! Все буде Україна!!!

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/85-2022-%D0%BF#Text

 

Інші новини