1o

Шановні мешканці Калуської міської територіальної громади!

  • 2021.07.28 10:26
    • Громада
    • Економіка
  • 1013

В  рамках  програми «Активні громадяни» проходить конкурс проєктів соціальної дії. 

Обласні проєкти реалізуються за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної  співпраці для соціальної згуртованості, що розрахований на 36 місяців і покликаний забезпечити ефективне подолання викликів і реалізацію перспективних можливостей в галузі розвитку на місцевому рівні шляхом покращення співробітництва між організаціями громадянського суспільства  та місцевими органами влади  в Україні. Він співфінансується Британською Радою та Європейським Союзом та здійснюється Британською Радою спільно з трьома досвідченими спів-заявниками: ГО «Міцна громада», ГО «Молодіжна Платформа», та Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання».

         Перший етап відбору пройшли три проєкти Калуської міської територіальної громади:

 «Жити в селі – жити гідно!»

Мета проєкту – облаштувати сучасну зону відпочинку із зеленими насадженнями неподалік Храму Різдва Пресвятої Богородиці в селі Мислів.

https://active citizens.in.ua/articles/38/257

Пункт обміну дитячим одягом «Чисті серця»

Мета проєкту – створення пункту обміну одягом для дітей одиноких матерів та молодих сімей, які опинилися  в складних життєвих обставинах. 

https://activecitizens.in.ua/articles/38/256

Молодіжний простір «Вільні калуські люди»

Мета проєкту – створення молодіжного простору  у Калуші.       

https://activecitizens.in.ua/articles/38/243

Просимо підтримати вищевказані проєкти та проголосувати  до  01 серпня 2021 року, перейшовши  за вказаними посиланнями!!!

Інші новини