12o

Відбулися громадські обговорення містобудівної документації

  • 2024.06.24 15:26
    • Громада
    • Архітектура
  • 131

24 червня відбулися громадські обговорення містобудівної документації «Проект детального планування території площею 0,4133 га для будівництва виробничих, допоміжних, складських та офісних будівель на вул.Окружній в м. Калуші» та «Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,2674 га для реконструкції автогазозаправочного пункту під шиномонтаж та бокси з ремонту автомобілів на вул. Івано-Франківська, 138 в м. Калуш Івано-Франківської області».

Громадські слухання тривали з 23 травня по 21 червня. «За цей період пропозицій та зауважень до зазначеної містобудівної документації від громадськості не надходило», - повідомила Мар’яна Василів, головна спеціалістка управління архітектури та містобудування Калуської міської ради.

Минулий тиждень проєкти були рекомендовані архітектурно-містобудівною радою до затвердження.

Юлія Калинчук, проєктантка, зазначила, що також одночасно з детальним планом був оприлюднений звіт Стратегічної екологічної оцінки, до якого ввійшли зауваження від управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОВА стосовно одного з питань. Їх виправили.

Попередньо були проведені громадські обговорення ще п’ятьох питань. Усіх їх після розгляду на депутатських комісіях буде винесено на чергову сесію міської ради на затвердження. Пленарне засідання планується на 4 липня.

Інші новини