3o

На порядок денний чергової сесії міської ради сьогодні було винесено 59 питань

  • 2022.11.24 18:22
    • Громада
  • 239

     Згідно регламенту Калуської міської ради чергові сесії відбуваються щомісяця в останній четвер. Тож сьогодні, 24 листопада, депутати розглянули 59 питань порядку денного, левова частка з яких, як завжди, стосувалася земельних відносин.

   З метою забезпечення належного функціонування прихистку для ВПО у с.Мостище, який нещодавно було відкрито, депутати дали дозвіл на тимчасову передачу Калуським ліцеєм № 10 приміщення, де розташовано  прихисток, управлінню комунальної власності.

   Депутатський склад підтримав рішення про  зміни до Програм соціального економічного розвитку громади (Програми розитку та підтримки  медичних закладів – Калуської ЦРЛ та Міської лікарні, Програма приватизації та управління комунальним майном на 2020-2022 роки та ін.), а також прийняли Програму реконструкції та будівництва мереж водопостачання Калуської міської територіальної громади на 2023-2025 роки. Також було підтримано рішення про внесення змін до бюджету громади на поточний рік.   

   З цікавого – депутати погодили створення об’єкту  ботанічної пам’ятки природи місцевого  значення  «Калуський платан». Платан - це понад столітнє рідкісного виду дерево, що росте біля Калуського районного ТЦКі СП, яке на висоті 1,3 м має окружність близько 3,6 м.

Інші новини