7o

Калуська міська рада восьмого скликання сьогодні провела чергове 29 засідання

  • 2022.06.30 15:19
    • Актуально
    • Громада
  • 407

Як завжди - на порядку денному актуальні питання життєдіяльності цілої громади.

   Депутати підтримали Програму розвитку агропромислового комплексу на 2022-2024 роки, метою якої є підтримка розвитку підприємництва у сільській місцевості, покращення умов життя і праці селян, забезпечення харчовими продуктами тощо. Для досягнення цілей Програмою загалом на три роки передбачено 880,0 тис.грн., в тому числі на 2022 рік - 160 тис.грн., і планується організація проведення ярмаркових заходів агровиробників та сприяння їх участі у виставках, фестивалях, ярмарках та інших тематичних заходах, проведення зустрічей для підготовки та написання проєктних заявок для участі у грантових програмах, в т.ч. міжнародних, забезпечення їх впровадження, сприяння залученню коштів міжнародних організацій на розвиток агропромислового комплексу, співфінансування грантових та державних програм тощо.

   Погодили пропозиції комунального підприємства «Калуська енергетична компанія» щодо оптимізації системи централізованого теплопостачання від квартальних котелень м. Калуша на опалювальний сезон 2022-2023 роки. Пропозиціями передбачено зокрема виведення з експлуатації до початку опалювального сезону котельні на вул. Сівецька, 5а, Підвальна і Каракая, В котельнях на вул.вул. Біласа і Данилишина, Винниченка, 12а і б-рі Незалежності пропонується провести реконструкцію котелень шляхом встановлення у них сучасних автоматизованих котлів з меншою потужністю, якими можна було б забезпечити теплопостачанням заклади бюджетної сфери та помешкання громадян, які ще не перейшли на автономне опалення.

   Розглянули також питання соціального захисту населення (про надання одноразових грошових допомог і про зміни до відповідної програми), управління комунальним майном громади та внесення змін до бюджету на поточний рік. Найбільша кількість розглянутих птиань і прийнятих рішень стосувались містобудування і земельних відносин.

Інші новини