23o

П’ятдесят п’ята позачергова сесія Калуської міської ради відбулася 20 листопада. ВІДЕО

  • 2023.11.20 19:37
    • Актуально
    • Громада
    • Сесії міської ради
    • Відео
  • 305

На порядок денний було винесено 8 питань.

   Першочергово міська рада розглянула питання щодо зміцнення обороноздатності країни. Зокрема, внесено зміни до “Програми профілактики злочинності, співробітництва із силовими структурами та громадськими формуваннями на 2023-2025 роки” та до «Програми проведення заходів територіальної оборони, формування підрозділу та штабу району територіальної оборони на 2023 рік».

   Іншим рішенням управлінню будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради доручено передати Департаментові розвитку громад та територій Івано-Франківської ОДА на баланс проєктно-кошторисну документацію по об’єкту «Капітальний ремонт покрівлі Голинського ліцею». Департамент виступає замовником даних робіт і отримав днями з державного бюджету субвенцію в сумі понад 4 млн 282 тис. грн. Разом із часткою співфінансування цього проєкту з бюджету Калуської громади (1 млн 734 тис. грн) спільна сума практично повністю покриває видатки на капремонт покрівлі ліцею. Нагадаємо, загальна кошторисна вартість становить понад 6 млн 017 тис. грн (з них понад 4,8 млн грн - будівельні роботи, решта - інші витрати). Документацію на ремонт покрівлі ліцею обласна влада розробила ще до початку війни. І от зараз виникла можливість реалізувати проєкт на вигідних для Калуської громади умовах. Депутати внесли зміни до Програми фінансової підтримки КП «Калуська енергетична Компанія» Калуської міської ради на 2023 рік і до Програми розвитку та фінансової підтримки КНП "Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Калуської міської ради" на 2022-2024 роки.

   Іншим рішенням депутати погодили проєкт Меморандуму про співпрацю та партнерство між Івано-Франківською ОДА, Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України, Бурштинською, Городенківською, Калуською, Косівською, Надвірнянською міськими радами. Метою даного Меморандуму є створення механізмів тісної співпраці та консолідація зусиль Сторін для спільного здійснення заходів щодо створення на території області сучасних потужностей з оброблення побутових відходів і вирішення інших питань у сфері управління побутовими відходами.

   На завершення засідання депутати внести зміни в доходи та видатки бюджету Калуської міської територіальної громади на поточний рік та здійснили перерозподіл бюджетних призначень по головних розпорядниках коштів.

Інші новини