На черговій сесії міської ради 23 лютого було розглянуто 79 питань

  • 2023.02.24 08:35
    • Громада
  • 207

На вчорашньому пленарному засіданні Калуської міської ради (40 сесія восьмого демократичного скликання) було розглянуто 79 питань порядку денного. 

  Як і завжди, більша частка з них стосувалась вирішення земельних правовідносин на території Калуської громади.

  Прийнято рішення про внесення змін до ряду цільових програм соціально-економічного розвитку громади, затверджено звіти про виконання бюджету та використання коштів резервного фонду за 2022 рік. Також депутати підтримали проекти рішень з питань, які стосуються комунальної власності громади, надання одноразових соціальних допомог мешканцям, та затвердили зміни до бюджету громади на 2023 рік. Було затверджено проєкт меморандуму про взаєморозуміння між Калуською міською радою та Благодійною організацією «Благодійний Фонд Мув Юкрейн» і ряд інших ршень з питань забезпечення життєдіяльності громади.

  Серед важливих рішень, які було прийнято - затвердження Концепції індустріального парку «Індустріальний ​​​​​​​парк «Галіція» Калуської міської територіальної громади. Презентувати напрацювання концепції приїхав особисто директор керуючих компаній UParks та Industrial Management Company, асоційований експерт з релокаціі у Reform Support Team Mineconomy Валерій Кирилко, який, власне і виборов через електронні торги право укладати цей документ.

  Також депутати Калуської міської ради одноголосно ухвалили текст звернення до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій, міст-побратимів щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських та Азійських іграх.

  Окрім того, в порядку контролю, Калуська міська рада заслухала звіт КП «Управляюча компанія «Добродім», яке обслуговує ️10 гуртожитків нашого міста, та відзначила ефективну роботу підприємства, внаслідок якої рівень оплати наданих послуг у 2022 році значно підвищився і склав 90% від нарахованого (для порівняння – рівень оплати мешканців гуртожитків КП «ЖЕО №4», яке надавало послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території до квітня 2021 року, тримався на рівні 60%).

Інші новини