17o

ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ. ОСНОВНЕ

  • 2023.09.11 17:13
    • Громада
    • Сесії міської ради
    • Відео
  • 374

   Сьогодні, 11 вересня, відбулася 51-а позачергова сесія Калуської міської ради.

  На порядок денний винесли сім питань. Схвалили присвоєння звання «Почесний громадянин Калуської міської територіальної громади» нашим загиблим Захисникам: - Дмитрові Бобкову; - Володимиру Коляно; - Віктору Дуляновському; - Євгенові Гулевичу; - Андрію Дроню.

  У громаді триває процес об’єднання спортивних шкіл. Депутати затвердили Статут дитячо-юнацької спортивної школи Калуської міської ради.

  Внесли зміни до бюджету Калуської громади. Зокрема, по 450 тис. гривень віддали на нове будівництво модульної газової котельні на вул. Будівельників, 3, і на реконструкцію ЦТП під модульну газову котельню на вул. Б.Хмельницького. Також виділили 300 тис. гривень на закупівлю обладнання для Пійлівського ліцею. Ідеться, насамперед, про жалюзі для організації безпечного навчання в одну зміну. 93 тис. гривень виділили на закупівлю кухонного інвентаря для ЗДО «Червона шапочка».

  Ще одним рішенням депутати дали дозвіл Калуській ЦРЛ на демонтаж комп’ютерного томографа, а управлінню комунальної власності – на реалізацію запчастин від нього шляхом електронного аукціону. Як зазначив на сесії в.о. гендиректора закладу Ярослав Мороз, Міністерство охорони здоров’я України планує уже у листопаді доправити у Калуську ЦРЛ новий комп’ютерний томограф.

   На сесії також розглянули майнові і земельні питання.

Інші новини