49-А ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 2023.08.22 17:11
    • Громада
  • 195

Відбулася 49-а позачергова сесія Калуської міської ради.

Основні питання:

   1. Присвоїли звання «Почесний громадянин Калуської міської територіальної громади» посмертно захисникам України, загиблим унаслідок російської військової агресії:

- Віталію Андрусишину;

- Михайлові Волошину;

- Романові Думінкевичу;

- Романові Корвацькому;

- Романові Мельнику;

- Володимиру Павлику;

- Дмитрові Сербіну.

 2. Схвалили розпочати проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Калуської міської ради у форматі самооцінювання у співпраці з експертами Програми розвитку ООН в Україні та Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Роботу заплановано завершити до 30 вересня, а у жовтня – подати на розгляд міської ради антикорупційну програму.

  3. Змінили підпорядкування дитячо-юнацької спортивної школи Калуської міської ради, передавши її з відання управління освіти до управління у справах сім’ї, молоді фізкультури і спорту. Це – перший крок до організації у місті однієї потужної спортивною школи на базі двох діючих: ДЮСШ управління освіти і ДЮСШ «Сокіл».

  4. Із місцевого бюджету передбачено виділити 5,724 млн. грн. на сплату податкового боргу КП «Водотеплосервіс», який сформувався станом на 1 липня цього року. Із цією метою затвердили відповідну програму. Із проханням погасити борг звернулася Державна податкова служба України.

  5. Збільшили фінансування програми профілактики і злочинності, співробітництва з силовими структурами, громадськими формуваннями на 2023-2025 роки на суму 200 тисяч гривень. Гроші, за словами начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Івана Дембича, спрямують на підтримку підшефної частини ВМС.

  6. Внесли зміни до бюджету громади. Зокрема, виділять 3,6 млн гривень на реконструкцію укриття у ліцеї №6. Нагадаємо, у співфінансуванні міського бюджету і державної субвенції укриття повністю оновлять.

Інші новини