7o

Відбулось навчання для практичних психологів та соціальних педагогів

  • 2023.11.09 10:45
    • Соціальна сфера
  • 113

Нещодавно в Калуші відбулося навчання для психологів та соціальних працівників закладів освіти Калуської та Верхнянської територіальних громад в рамках проєкту "Посилення спроможності громад задля благополуччя дітей".

   В ході тренінгу понад 30 фахівців опановували авторську методику Вікторії Назаревич "Терапевтичний їжачок" – з метою подальшого застосування у роботі з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах. Присутні працювали з образами їжачка (таким собі своєрідним символом незламності, стресостійкості), вчилися ігровим вправам, які сприятимуть діткам у подоланні труднощів, формуватимуть у них життєстійкість, плекатимуть силу та міць.

  Навчання проводили досвідчені психологи БФ "Рідні" Іванна Гриців та Леся Гоголь. В теплій та позитивній атмосфері вони ділилися і власними професійними знаннями та досвідом.

  Проєкт "Посилення спроможності громад задля благополуччя дітей" реалізується Благодійним фондом «Рідні» та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки американського народу через агентство США з міжнародного розвитку (USAID) і народу Японії.

Інші новини