12o

Село Мислів Ріп’янського старостинського округу сьогодні стало місцем проведення традиційних виїзних нарад зі старостами

  • 2023.07.05 10:08
    • Старостинські округи
  • 225

Зустріч відбулась 4 липня у ширшому колі, як зазвичай – у народний дім прийшло багато мешканців округу. І в цьому є свої переваги, адже це можливість поговорити напряму з людьми про проблеми, які їх турбують. Розглянули перспективи Ріп'янського ліцею.

Обговорили на нараді роботу закладів культури у селах округу, освітлення вулиць, упорядкування і відновлення пам’ятних знаків. Підтримали ініціативу мешканців щодо відкриття при одному з народних домів посади керівника колективу художньої самодіяльності. Громаді слід визначитись за яким саме профілем такий керівник був би в нагоді. Проблемним залишається питання ремонту доріг.

Але на сьогодні є запевнення від ДП «Дороги Прикарпаття», які є балансоутримувачем головної дороги округу, що роботи розпочнуть цього літа. Міський голова Андрій Найда подякував мешканцям Ріп’янського старостинського округу за їхній вагомий внесок у підтримці наших ЗСУ.

Адже це величезна і відчутна робота всієї громади, яку розпочали з перших днів війни та продовжують до тепер. Загалом, минулого року з бюджету громади на потреби Ріп’янського округу за всіма напрямками спрямовано 13,6 млн грн (включно з освітньою субвенцією - 4,0 млн грн). Доходи від старостинського округу становили 2,01 млн грн.

Інші новини