20o

Завдяки участі в проєкті, садочок «Росинка» оновив приміщення однієї із груп та працює за новими програмами

  • 2023.10.17 13:24
    • Освіта
  • 170

   ЗДО «Росинка» у червні ввійшов в проєкт Благодійної організації «Благодійний фонд «Посмішка ЮА», який реалізовується Представництвом Save the Children International in Ukraine.

   Подавши заявку, пройшовши відбурковий тур, садочок потрапив у 16 закладів освіти Івано-Франківської та Тернопільської областей, де впроваджується зазначений проєкт.

   З липня у «Росинці» почалися перетворення – повне облаштування приміщення однієї з груп – поміняли двері, санвузол, здійснили ремонт та обставили новими меблями.

  А з жовтня розпочалися навчання діток за новими програмами, запропонованими благодійною організацією, - повідомила директорка садочка Надія Яців. Попередньо педагоги відвідали тренінг «Психологічна підтримка дітей через сучасні підходи в дошкільній освіті» та познайомилися із програмою “HEART” (зцілення та навчання через мистецтво) і «Позитивне батьківство» (програма для батьків та опікунів), які провела координаторка проєкту Аліна Мірошніченко. Навчання спрямоване на психологічну підтримку дітей та дорослих під час війни.

  Сьогодні заклад відвідала заступниця міського голови Надія Гуш і зазначила, що досвід «Росинки» є позитивним у реалізації планів щодо розвитку закладу. Завдяки БО «Благодійни фонд Посмішка ЮА» садочок оснащений сучасними меблями та отримав засоби для навчання.

  А в найближчому часі малеча ще й очікує на подарунки від організації – наплічники.

Інші новини