8o

Левову частку ресурсів військового ПДФО ми спрямовуємо саме на потреби військовослужбовців, їх сімей, родин полеглих Героїв. ВІДЕО

  • 2023.11.22 17:45
    • Громада
  • 105

    Міський голова Андрій Найда взяв участь в онлайн нараді, яка відбулася під керівництвом голови ОВА Світлани Онищук за участю керівників територіальних громад. Основне, що обговорювали та аналізували – спрямування громадами податків на виконання задач щодо відсічі збройної агресії.

   Співставили доходи від військового ПДФО та витрати цього ПДФО на потреби наших Захисників. Важливо те, що саме нашу Калуську громаду поставили в приклад для усіх інших громад, як ту, що найефективніше спрямовує кошти на підтримку військовослужбовців, родин полеглих Героїв. За 10 місяців поточного року ми отримали податку на доходи від військовослужбовців, пожежних, поліції, служби СБУ орієнтовно 71,4 млн грн. Витратили ж близько 39, 5 млн грн, що складає 55 %. Це один із найкращих показників в області! Згідно з планом, до кінця року ми плануємо витратити орієнтовно до 55 млн грн відповідно до програм. Це в результаті буде становити 68 %. Звісно, така статистика є показовою, хто б що не казав, та гідна бути прикладом для інших громад. Принагідно дякую всім мешканцям нашої громади, які сплачують податки. Адже завдяки вам, нам вдалося за 10 місяців сплатити близько 40 млн грн військового збору. Це показник того, що платники податків добре розуміють ситуацію, що їх податки якраз і направлені на підтримку ЗСУ.

   Також дякую депутатському корпусу, які розуміють, що пріоритет на сьогодні – допомога та підтримка нашим Захисникам. Левову частку ресурсів військового ПДФО ми спрямовуємо саме на потреби військовослужбовців, їх сімей, родин полеглих Героїв. Щиро вдячний усім за потужну допомогу. Рухаючись у такому напрямку ми точно виграємо цю війну!

ВІДЕО

Інші новини