5o

Рятувальники на вахті безпеки врожаю

  • 2021.08.02 14:21
    • Служба 101 інформує
  • 279

На території ТзОВ "Гудвеллі Україна" пожежно-рятувальними підрозділами Калуського районного управління ГУ ДСНС України, разом з працівниками підприємства, здійснено тактико-спеціальне навчання з метою відпрацювання та налагодження взаємодії на випадок настання надзвичайної ситуації (пожежі) у силосах для зберігання зерна.

З працівниками підприємства, обговорено питання дотримання правил і норм протипожежної безпеки під час проведення жнив та наголошено на обов'язковій необхідності перевірки та приведення у відповідний належний стан зернозбиральної техніки перед початком кожного збору врожаю.

Нагадуємо, що пора жнив - особливий пожежонебезпечний період. Загрозливу ситуацію створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичувальні хлібозбиральні агрегати, а також людська недбалість та безвідповідальність. В цей час найменша необережність у поводженні з вогнем біля хлібних масивів, викинутий недопалок, випалювання стерні тощо, можуть стати причиною пожежі, яка призведе до значних матеріальних втрат.

Інші новини