8o

Рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку

  • 2022.08.01 09:00
    • Надзвичайні ситуації
    • Служба 101 інформує
  • 318

31 липня о 12:47 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Вістова Калуського району.

     До місця пожежі вирушили вогнеборці 6 Державної пожежно-рятувальної частини міста Калуш та Державного пожежно-рятувального поста селища Войнилів.

     По прибуттю до місця події встановлено, що горить покрівля та перекриття житлового будинку та прилеглої господарської будівлі на площі 126 м.кв. На гасіння пожежі подано31 липня о 12:47 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Вістова Калуського району. До місця пожежі вирушили вогнеборці 6 Державної пожежно-рятувальної частини міста Калуш та Державного пожежно-рятувального поста селища Войнилів. По прибуттю до місця події встановлено, що горить покрівля та перекриття житлового будинку та прилеглої господарської будівлі на площі 126 м.кв. На гасіння пожежі було подано 3 пожежних стволи Б.

     О 13:22 пожежу вдалося локалізувати, а о 13:38 ліквідувати. Потерпілих внаслідок пожежі немає.

    Наразі встановлюється причина пожежі та завдані матеріальні збитки. Всього до ліквідації пожежі залучено чоловік особового складу від 3 ДПРЗ ГУ ДСНС в області та 3 одиниці техніки, 15 осіб місцевого населення та членів Добровільної пожежної дружити с. Вістова.

Інші новини