19o

Рятували життя, притягували до відповідальності за домашнє насильство, дрібне хуліганство - оперативна обстановка на території Калуського району за вихідні

  • 2024.01.29 11:26
    • Надзвичайні ситуації
  • 133
28 січня об 11:34 до Калуського РУ ГУ ДСНС поступив виклик щодо відкривання дверей на вул. Стуса. Об 11:43 рятувальки прибули на місце виклику. Об 11:48 відімкнули двері. В помешканні виявили жінку, яка була в свідомості. О 12:01 прибув автомобіль ШМД. Рятувальниками була надана допомога щодо транспортування хворої до автівки.
  ✅️Протягом 27 – 28 січня на спецлінію 102 надійшло 38 повідомлень від мешканців району, усі сигнали опрацьовані.
  ➡️До адміністративної відповідальності поліцейські притягнули 28 осіб, з них 1 нетверезого водія, 1 особу за дрібне хуліганство та 4 особи за вчинення домашнього насильства.
  ❗️Основні поради поліцейських, як не стати жертвою шахраїв в інтернеті:
  Не надавати особисті дані на незнайомих сайтах. Паспортні і платіжні дані, телефон, логін і пароль в інтернеті надавати тільки в разі 100% впевненості, що перебуваєте на офіційних сайтах.
   Не користуватися підозрілими сервісами або пропозиціями інших людей. Люди або сервіси, що пропонують швидкий заробіток або допомогу в рішенні кредитних труднощів часто виявляються шахраями.
  Не переходити за невідомими посиланнями, які обіцяють виплату матеріальної допомоги.
  Закликаємо громадян:
- дотримуватись правил воєнного стану, комендантської години та не ігнорувати сигналів оповіщення;
- не порушувати правила дорожнього руху та не сідати за кермо в нетверезому стані.
   ‼️У разі виявлення правопорушень просимо телефонувати до чергової частини Калуського районного відділу поліції ГУНП в області за телефоном: 067 344-40-33 або на лінію 102.
Інші новини