25o

Міський голова Андрій Найда провів прийом громадян

  • 2024.06.03 16:32
    • Громада
  • 83

Сьогодні, 3 червня, міський голова Калуша Андрій Найда провів прийом громадян.

Більшість звернень жителів громади стосувалися житлово-комунальної сфери. Зокрема, — умов проживання у багатоквартирних будинках. 

Тривалий час ці будинки обслуговують управляючі компанії. ЖЕКи ліквідували, а, відтак, Калуська міська рада не несе відповідальності за умови проживання у таких будинках. 

«Працівники наших комунальних підприємств можуть лише долучатися своєю допомогою до ліквідації проблем. Я завжди готовий вислухати, часто на прийомі сам телефоную до управляючих компаній, акцентуючи увагу на проблемах, з якими звертаються калушани, — підкресилив Андрій Найда. — Проте, головними виконавцями всіх робіт у багатоквартирних будинках залишаються працівники управляючих компаній. Це важливо для всіх, адже розуміння такої ситуації значно зекономить ваш час, коли, у випадку проблемних ситуацій, ви будете одразу звертатися до управляючих компаній, з якими й заключали договір». 

Надійшла скарга і на паркування транспортних засобів у невстановлених для цього місцях. За дорученням міського голови відділ муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій посилить роботу із виявлення правопорушників. 

Спільно із компанією-перевізником вирішуватимуть проблему із транспортним сполученням одного з сіл громади. Мешканці громади поскаржилися на те, що скасовано автобусний рейс у вихідний день.

Дякуємо за активність!

Нагадуємо, що залишати звернення можна у чат-боті Калуської міської ради за посиланням: https://hotline.kalushcity.gov.ua/.

Інші новини