21o

Рука допомоги

  • 2023.06.09 14:20
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 253

Подати руку допомоги ближньому, знайти слова підтримки для друга, який почувається пригніченим, керуватися принципами любові і добра – це те, що ми можемо зробити один для одного у скрутну хвилину. Піклуючись і безкорисливо допомагаючи тим, хто цього потребує, ми протистоїмо зневірі, страху і самотності перед обличчям небезпеки. Чудово, коли є люди, що намагаються надати допомогу там, де вона потрібна найбільше.

08.06.2023 року  працівниками мобільної бригади, яка діє при Калуському міському центрі соціальних служб, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA, БФ «Батерфлай» та Дитячої точки СПІЛЬНО, за підтримки UNICEF,   (Калуський ліцей № 7) здійснено виїзд  до сімей, які перебувають у скруті і проживають у гуртожитку.  За сприянням ДФТГ «Т2» сім’ї отримали дитяче харчування та одяг, засоби гігієни. Крім того, в рамках заходу для батьків проводилася просвітницька кампанія щодо протидії домашнього насильства, а дітки мали змогу взяти участь у рухливих іграх для згуртування, налагодження взаємодії та командної роботи.

Допомога ближньому –  це свідчення небайдужого ставлення до проблем кожного з нас. Дуже приємно, що в наш не легкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Хай Господь Вам сторицею віддячить за Ваше розуміння, добро, підтримку і за частку душі, подаровану нам!

Нагадуємо, що у нашій громаді, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA та БФ "Батерфлай" працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства. Контактний номер телефону: 0676003146 або за адресою: вул. Героїв України 9а. #Проєкт СПІЛЬНО. Соціальні послуги*, впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”, СОС Дитячі містечка України, Соціальна синергія, Дніпровська ліга соціальних працівників, Всеукраїнська організація “Клас”.

Інші новини