16o

Рух, ігри, спорт та креативність

  • 2024.09.26 13:35
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 44

26 вересня відбулася  традиційна зустріч працівників Калуського міського центру соціальних служб із родинами Героїв. Тема зустрічі - «Рух, ігри, спорт та креативність». Під час тренінгу учасники проговорили значення спортивних занять у нашому житті. Дійшли спільної думки, що фізичні вправи сприяють здоров'ю та фізичній формі, підвищують настрій та енергію, розвивають витривалість та дисципліну. Також спорт допомагає у збереженні ментального здоров’я та підвищує самоповагу.

     Під час заняття жінки працювали індивідуально та ділились на команди, розповідали яким спортом займаються, які вправи виконують, що допомагає відволіктись від негативу та покращити самопочуття, чому важливо знаходити час для заняття спортом у повсякденному житті.

      Так, як 25 вересня ще й Всесвітній день мрії,  учасники заходу виготовили листівку бажань, прописали свої бажання,. У підсумку заняття побачили, що в усіх нас одна велика мрія - ВІЛЬНА НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНА під мирним небом. Тож, хай збуваються всі наші мрії! 

        Зустріч була цікавою та інформативною, отож запрошуємо щосереди долучатися до групи взаємопідтримки, за адресою: м. Калуш, вул. Героїв України, 9 а, в приміщенні КМЦСС (2-й поверх).

       «Нагадуємо, що у нашій громаді, за підтримки UNFPA, КOREA та БФ «Батерфлай» працює Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та Денний центр з кризовими кімнатами. Контактний номер телефону: 0676003146 або за адресою: вул. Героїв України, 9 а.

Інші новини