26o

У підвалі багатоповерхівки виявили сміттєзвалище

  • 2024.08.07 10:40
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 38

У Калуші управляючі компанії часто стикаються із проблемою неправильної експлуатації мешканцями квартир внутрішньобудинкової каналізаційної системи. 

Можливість нормального обслуговування будинків ускладнюється не тільки наявністю старих і зношених труб, а й безвідповідальністю співвласників. Переважно через це страждають жителі квартир чи нежитлових приміщень перших поверхів.

Регулярно усуваючи аварійні ситуації та замінюючи зношені ділянки трубопроводів, працівники управляючої компанії «М-Монтаж» нарікають на людей, свідомість котрих не змінюється. Саме через таких несвідомих каналізаційна система забивається і комунальники дістають із труб різний непотріб: вологі серветки, пластик, залишки їжі, одяг тощо.

А нещодавно у підвальному приміщенні на вул. Хіміків, 32 виявили справжнє сміттєзвалище! Працівники компанії, прибравши, вивезли цілий таркторний причіп твердих побутових відходів. Управитель апелює до таких людей: кому ви робите гірше?! І невже ніхто із співвласників будинку не бачив жодного разу, що хтось носить сміття у підвал.

ТОВ «М-Монтаж» наголошує, що така безвідповідальна поведінка негативно впливає на рівень життя сусідів, а управляючу компанію спонукає вживати жорсткіших заходів для вирішення подібних проблем.

Інші новини