6o

З ліцеїстами говорили про поведінку з незнайомими людьми

  • 2024.10.10 15:14
    • Освіта
  • 66

"З незнайомими людьми обережним будь завжди” - саме під такою назвою 10 жовтня працівниками Калуського міського центру соціальних служб проведено профілактичний інформаційно-просвітницький захід на базі Калуського ліцею № 6. Участь у ньому взяли учні 3 А класу. Приурочили Європейському дню боротьби з торгівлею людьми, який щорічно відзначається 18 жовтня.

          Увагу маленьких ліцеїстів акцентували здебільшого на правилах поведінки з незнайомими людьми. Переглянули відеоматеріал до теми. Наголосили на важливості збереження позитивних взаємовідносин не тільки в освітньому середовищі, а й за його межами. В ході проведення заходу діти аналізували конкретні приклади небезпечних ситуацій, в які може потрапити кожен. А ще – зачитували правила безпечної поведінки на символічних промінцях та прикріплювали їх до “сонечка безпеки”. На завершення заходу, присутні виконали вправу “Клубочок чарівних побажань”, даруючи один одному теплі слова щирих побажань добра, дружби і головне - миру. Зустріч виявилася цікавою та інформативною. 

            Нагадуємо телефони Національних “гарячих ліній” (Національна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів за номером 0 800 505 501 або 527 (лінія працює щодня з 8.00 до 20.00), Гаряча лінія з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей за номером 1547 (цілодобово, з мобільного телефону, дзвінки анонімні та безкоштовні).

Інші новини