Два роки на варті добра та милосердя: Андрій Найда привітав БФ «MОVE UKRAINE» з річницею початку діяльності

  • 2024.05.18 14:20
    • Громада
  • 90

іЗасновники БФ «MОVE UKRAINE» Джон та Патриція Шморгун волонтерською діяльністю почали займатися з перших днів війни, аналізуючи найбільші потреби українців.

Зрозумівши, що багато з них залишилися без житла, у волонтерів з’явилася ідея – облаштування прихистків для ВПО. 

Уже в травні 2022 року Джон та Патриція створили український благодійний фонд «MОVE UKRAINE» та розпочали активну роботу над забезпеченням житлом тих людей, які цього надзвичайно потребували!  

У Калуській громаді перший шелтер для внутрішньо переміщених осіб у співпраці з благодійниками ми відкрили 11 листопада 2022 року в с. Мостище.

Другим став «Теремок» у нашому місті, двері якого відчинилися 4 квітня 2023.

І третій у Боднарові. Дата його відкриття – 1 серпня 2023 року. 

Надалі ми продовжуємо співпрацю з БФ «MОVE UKRAINE», яка передбачає ще низку надважливих та потрібних проектів. 17 травня міський голова Андрій Найда завітав на щорічну зустріч партнерів, яку організовує команда фонду. Особисто привітав команду благодійного фонду зі святом та вручив засновникам срібний значок «Калуш». Також спілкувалися про виклики сьогодення та пріоритетні напрямки роботи «MОVE UKRAINE». 

За цей короткий, але плідний період вони зробили чимало добра, допомогли безлічі людей і не зупиняються на досягнутому. «Дорогі благодійники! Нехай ваші добрі справи множаться та повертаються вам сторицею. Щиро дякуємо за вашу підтримку українцям. 

Бажаємо вам процвітання, нових звершень, впевнених кроків до поставлених цілей, міцного здоров'я, невичерпної енергії та нових сил на шляху до Перемоги!» - зазначив Андрій Найда.

Інші новини