19o

На ім'я міського голови надійшов лист-подяка військовослужбовцю

  • 2023.12.12 21:48
    • Громада
  • 280

 Чергова цікава, зворушлива зустріч відбулася сьогодні в очільника Калуської громади.

   Андрій Найда зізнався, що приємно зрадів, коли у двері кабінету постукали і на порозі з’явився наш Захисник, військовослужбовець Роман Токар разом зі своєю дружиною. Вони завітали, аби просто поспілкуватись, обмінятися думками про стан справ на фронті і в тилу, про успіхи та проблеми, допомогу й потреби. За горнятком чаю розмова видалася надзвичайно щирою.

   Варто зазначити, що напередодні міському голові надійшов лист подяки від командира військової частини, в якій Роман Токар служить молодшим сержантом. Командир Дмитро Вансович дякує за сумлінного та відважного воїна, за його дії, що наближають нашу Перемогу. Пишаємося нашими Захисниками! І завдячуємо кожному з них за безпеку, новий день та майбутнє України! Ми завжди чекаємо наших Захисників, завжди раді їх бачити тут, вдома, живими та здоровими!

   Принагідно Андрій Найда дякує Романові та його дружині за візит: «Це була надзвичайно приємна зустріч! Дорогі Захисники, щиро сподіваюся, що невдовзі усі ви повернетесь до рідних домівок з Перемогою!»

Інші новини