15o

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку бюджету та інвестиційної політики

  • 2023.12.19 19:05
    • Громада
  • 93

 19 грудня постійна комісія міської ради з питань соціально-економічного розвитку бюджету та інвестиційної політики розглянула три питання. Це друге засідання, попереднє відбулося 13 грудня.

   Найперше, комісія підтримала питанням про внесення змін до Програми надання підтримки внутрішньо переміщеним особам на 2023 рік, про які доповідала начальник управління соціального захисту населення Любов Федоришин. Йдеться про виділення в межах Програми коштів на придбання лавок в укриття в прихистку с. Боднарова. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «СПОРТ-АРЕНА» доповів Михайло Клим, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту. Також, комісія підтримала поточні зміни в бюджеті відповідно до звернень розпорядників коштів. Окремо, депутатка Ірина Очкур подала пропозицію про спрямування коштів з депутатського фонду на ЗСУ. Присутні депутати підтримали пропозицію.

  Раніше кошти спрямовувалися на лікування мешканців громад відповідно до їх звернень Рішенням члени комісії внесли в протокол доручення відповідним службам опрацювати зміни до Положення про використання депутатського фонду на чергову січневу сесію 2024 року в частині спрямування коштів на підтримку та потреби військовослужбовців.

Інші новини