18o

Нагороди юним калуським баскетболістам вручали захисники

  • 2023.12.15 15:36
    • Громада
    • Спорт
  • 154

У Калуші завершився передріздвяний баскетбольний турнір «Наші перемоги – нашим Захисникам».

  До участі у турнірі долучені юнаки 2010-2012 років народження і молодші. Узяли участь сім шкільних команд, до яких, зокрема, включені і вихованці відділення баскетболу дитячо-юнацької спортивної школи Калуської міської ради. Це команди калуських ліцеїв №2, 3, 5, 6, 10, а також ліцею ім. Д. Бахматюка і Голинського ліцею. За результатами змагань, переможцями стали баскетболісти із Калуського ліцею №2. Друге місце посіла команда із ліцею №6. Третє місце — у команди ліцею №10. Кращими гравцями турніру визнали Андрія Тихого із ліцею №6 і Хомина Максима із ліцею №2.

  Сама церемонія нагородження стала для юних баскетболістів приємною несподіванкою. Адже нагороди їм вручали наші Захисники, які повернулися із фронту.

  Переможці та призери були нагороджені грамотами і медалями. А володарі першого місця отримали і кубок. Крім того, кожна із команд-учасниць отримала баскетбольний м’яч. Витрати на організацію турніру взяло на себе управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту, а також дитячо-юнацька спортивна школа Калуської міської ради.

  За словами директорки ДЮСШ Калуської міської ради Мар’яни Квятковської, турнір став приємною спортивною подією для учасників і їхніх наставників. Тому його планують зробити традиційним. Так сподіваються залучити до цього виду спорту якомога більше юних мешканців громади.

Інші новини