18o

Калуська міська територіальна громада здобула перемогу в конкурсі «Місцеве соціально – економічне відновлення»

  • 2021.12.31 13:19
    • Громада
    • Охорона здоров'я
  • 586

Калуська міська територіальна громада здобула перемогу в конкурсі «Місцеве соціально – економічне відновлення», що реалізовується за підтримки Програми розвитку ООН у співпраці з Івано – Франківською обласною державною адміністрацією.

   В рамках проєкту з метою організації нової якості охорони здоров’я для жителів віддалених населених пунктів громади комунальне некомерційне підприємство «Калуський міський центр первинної медико – санітарної допомоги Калуської міської ради» на умовах співфінансування отримає портативну медичну діагностичну систему, медичні меблі, комп’ютерний комплекс та можливість навчання спеціалістів роботі з медичним обладнанням, інформаційно – технічну підтримку.   Загальний бюджет проєкту понад 115,0 тис. грн.

   Заявку на участь у конкурсі підготували головний спеціаліст відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна Сеньків спільно з директором, головним лікарем КНП «Калуський міський центр первинної медико – санітарної допомоги Калуської міської ради» Михайлом Гаврилишиним.  

 

Інші новини