20o

Подякували працівникам органів місцевого самоврядування

  • 2023.12.07 19:30
    • Актуально
    • Громада
  • 173

 7 грудня у Калуській громаді з нагоди Дня місцевого самоврядування подякували працівникам структурних підрозділів міської ради.

  Війна завадила реалізації багатьох планів та внесла корективи у роботу виконавчого комітету та депутатського корпусу. У Калуській громаді, з’явилися нові обов’язки, завдання та виклики.

✅ Допомога фронту та вимушеним переселенцям, родинам загиблих Героїв, дітям військовослужбовців, сиротам – це основа сьогодення. Крім того, багато із представників місцевого самоврядування зі зброєю в руках захищають Україну. Хвилиною мовчання присутні пошанували пам’ять полеглих Захисників, наших краян.

  До Дня місцевого самоврядування і Дня Збройних Сил України медаллю «За оборону рідної держави» міський голова Андрій Найда нагородив працівників, які захищають рідну землю від московських окупантів.

   За вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування в Україні, активну громадянську позицію з нагоди ювілейного дня народження Почесною грамотою міського голови нагородили: - Василя Заника, керуючого справами виконавчого комітету Калуської міської ради 1990-1993 років; - Степана Різника, Калуського міського голову 1998-2002 років, Почесного громадянина міста Калуша. За наполегливу працю, грамотне і компетентне виконання посадових обов’язків Грамотою міського голови нагородили також працівників структурних підрозділів Калуської міської ради.

   До 5-ої річниці проєкту Міністерства юстиції України «Шлюб за добу» у Калуші Подякою міського голови нагороджено Ірину Очкур, начальницю Калуського міськрайонного відділу ДРАЦС, депутатку Калуської міської ради. Працюємо на розвиток громади і Перемогу України!

Інші новини