17o

Комп’ютерна академія «IT STEP», знищена у Маріуполі, відкриває філію у Калуш

  • 2024.02.09 15:58
    • Громада
    • Економіка
  • 152

 Плюс один релокований бізнес у Калуській громаді.

   Наступного місяця відбудеться відкриття академії «IT STEP» у Калуші. Це бізнес, релокований із Маріуполя. Навчальна база там — повністю знищена.

   Однак, засновники розуміють потребу розвитку, а, відтак, налагоджують роботу низки філій на відносно безпечній території. Використовують власні можливості і залучають грантові кошти. Академія пропонує різнобічне навчання для дітей від семи років із діджитал-дизайну, 2D графіки, створення комп’ютерних ігор тощо. Від 15 років там можна отримати повноцінну IT-освіту, є навчання із маркетингу для підприємців. Не залежно від віку, отримані знання дадуть можливість перепрофілювання діяльності чи додаткового заробітку. У п’ятницю, 9 лютого, із міським головою Андрієм Найдою зустрілися партнерка комп’ютерної академії «IT STEP» Любов Трибун і директор «IT STEP» у Калуші Петро Івануджак. Міський голова наголосив, що калуська громада зацікавлена у зростанні інтелектуального ресурсу через розвиток молоді. Активно адаптують дітей-ВПО, приймають на відпочинок дітей із прифронтових територій. Крім того, тут проживає більше 5 тис. внутрішньо переміщених осіб і працює більше трьох десятків релокованих підприємств.

   Академія «IT STEP» пропонує у низку цікавих послуг: - індивідуальні профорієнтаційні тестування за оригінальною методикою; - підтримка розвитку природничо-математичних предметів; - навчання для вчителів предметів цього профілю; - навчання для дітей на канікулах; - олімпіади і конкурси; - навчання інфограмотності і інфогігієни для людей третього віку. Компанія готова до широкої співпраці, участі у громадському, суспільному житті громади. Щоб разом відновлювати Україну, виховувати і навчати інтелектуальну молодь.

Інші новини