10o

Сьогодні ювілейний день народження у міського голови Андрія Найди

  • 2024.01.30 08:18
    • Актуально
    • Громада
  • 2672

Безперечно, що комфортний клімат для проживання, особистісного розвитку і розвитку власної справи у громаді — чимала заслуга міського голови.

  Андрій Михайлович у цей нелегкий час зумів зберегти у громаді потенціал розумних креативних людей, згуртувати активну молодь, посприяти роботі бізнесу і промисловості, забезпечити розвиток усіх галузей життєдіяльності громади, гарантувати сталу і суттєву допомогу нашим Захисникам. Попри усі виклики, труднощі і випробування, Калуська громада зараз – це сильна, комфортна, сучасна і перспективна громада, одна із потужних – у стрижні тилових територій нашої держави. Це зреалізовані соціальні проєкти, налагоджена міжнародна співпраця та постійні пошуки нових шляхів для покращення добробуту мешканців. А власна проактивна громадянська позиція як очільника громади, вимогливість, порядність та відповідальність є прикладом для інших у досягненні результатів.

  Виконавчий комітет, депутатський корпус, підрозділи Калуської міської ради з нагоди ювілейного дня народження бажають Андрію Михайловичу міцного здоров’я, великої сили й наснаги і надалі працювати на розвиток Калуської громади. Світлого настрою, гарних новин, родинного затишку, добробуту і процвітання сім’ї, нашій громаді, Перемоги – Україні!

Інші новини