16o

Зустріч з громадськими активістами

  • 2023.12.12 09:41
    • Громада
  • 114

   Калуський міський голова Андрій Найда зустрівся з представниками координаційної ради політичних партій та громадських організацій демократичного спрямування – Євгеном Гірником, Ігорем Сметанським, Олегом Кушликом, Романом Матковським та Іваном Ткачиком.

   Добре відома у суспільно-політичному житті громади спілка вже не одне десятиліття гуртує громадських активістів та осередки патріотичних організацій. Ініціативні та небайдужі до життя громади люди періодично приходять до керівництва міста, щоб поділитися своїми ідеями, думками, пропозиціями та зауваженнями.

  В ході чергової зустрічі досягнуто порозуміння в тому, що зараз, з огляду на реалії, немає можливості реалізовувати проєкти з будівництва, капітальних ремонтів інфраструктури. Однак, спільні дії будуть узгоджуватись у тих заходах, які є важливими для громади і в той же час не потребують значного фінансування. Наприклад, відзначення важливих для України та нашої громади дат. Зокрема, вшанування Героїв Небесної Сотні, річниця створення музею «Калуська в’язниця»; збір матеріалів про Степана Петраша, багатолітнього очільника Калуської станиці братства вояків УПА тощо. Така комунікація спрямована на поєднання досвіду і небайдужості у всьому, що стосується нашої громади.

   Дякуємо усім представникам за активну позицію та зусилля задля майбутнього та сьогодення!

Інші новини