15o

Отець Роман Стадник, настоятель римо-католицького костелу Святого Валентина у Калуші, святкує сьогодні ювілейний День народження, 60 років!

  • 2023.12.02 17:41
    • Громада
    • Культура
  • 138

 ✅2008 року о. Роман заступив на служіння у давній, унікальний для калушан костел Святого Валентина — святиню непересічну, яка відчула на собі всі перипетії історії минулого століття.

   Нині костел – це не просто осередок духовного життя римо-католицької громади міста, але і місце для культурного, духовного, емоційного збагачення усіх небайдужих калушан. У цей передсвятковий час варто згадати неймовірні різдвяні концерти у костелі, які наповнюють душі вірою у перемогу добра! Достойним служінням о. Роман Стадник зумів згуртувати численну свідому християнську громаду, яка активно долучається до суспільного життя, підтримує важливі ініціативи, плекає високі ідеали людяності і честі.

   Сьогодні о. Романа привітали з Днем народження заступниця міського голови Надія Гуш, керуючий справами виконкому Олег Савка та секретар міської ради Віктор Гільтайчук. Із нагоди ювілею щиро вітає і вся громада.

   Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, успіху, доброго настрою, невичерпного оптимізму, мудрості на життєвих перехрестях! Нехай Господь зішле Вам благословення на довгі, щасливі, мирні роки служіння на благо добра і миру!

Інші новини