5o

Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики

  • 2024.02.27 17:01
    • Громада
  • 89

   Двічі поспіль, 26 і 27 лютого, засідала постійна депутатська комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.

  Якщо вчора слухали одне питання – про оптимізацію й економію коштів в освітній галузі, то сьогодні розглянули майже тридцять.

  Спершу депутати погодили зміни до Програми розвитку місцевого самоврядування на 2023-2025 рр. Далі – підтримали зміни до Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Стоматологічна поліклініка Калуської міської ради» на 2022-2024 рік.

   Також комісія проголосувала за внесення змін до Цільової Програми підтримки підрозділів Збройних Сил України, НГУ та ДПСУ на 2024 рік; до Комплексної Програми профілактики злочинності, співробітництва із силовими структурами та громадськими формуваннями на 2023-2025 роки; до Програми надання підтримки внутрішньо переміщеним особам на 2024 рік; до Програми капітального ремонту багатоквартирних житлових будинків Калуської територіальної громади на 2024-2026 роки. Затвердивши звіт про виконання бюджету територіальної громади за минулий рік, депутати розглянули пропоновані зміни до місцевого бюджету на поточний рік.

  Окремим блоком у порядку денному засідання – питання про роботу у 2023 році управління соціального захисту населення; територіального центру соціального обслуговування; служби у справах дітей; центру соціальних служб; центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Добродія Калуська»; відділу архітектурно-будівельного контролю; управлінь: будівництва та розвитку інфраструктури; архітектури та містобудування; земельних відносин; з питань надзвичайних ситуацій; економічного розвитку міста; комунальної власності. Керівники цих структур звітуватимуть на пленарному засіданні сесії Калуської міської ради у четвер, 29 лютого.

  Рішення депутатської комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду на пленарному засіданні.

Інші новини